Club sandwich

In da club! Tæmpehens smag af sydstaternes BBQ giver en perfekt fylde og smag til din sandwich, perfekt til en nem aftensmad eller madpakken.

2 Personer - Tilberedningstid 15 minutter

2 Personer - Tilberedningstid 15 minutter

Fremgangsmåde

  1. Skær tomaterne i skiver, klargør nogle pæne blade af salaten og mos avocadokødet i en lille skål med limesaften. Smag til med salt og peber.

  2. Rist brødet i brødristeren eller på panden i lidt olie efter behag.

  3. Skær tempehen i slices og steg stykkerne på panden i rigeligt olie indtil de får en fin stegeskorpe. Når tæmpehen er flot og sprød sluk for blusset. Tilsæt barbecue sauce salt og peber og lad saucen trænge ind i tæmpehen på den varme pande.

  4. Anret til sidst din sandwich i 3 lag og smør eventuelt brødskiverne med din yndlingsmayonnaise.

Ingredienser

  • 200 g røget tæmpeh

  • 4 spsk barbecue sauce eller lign.

  • 1 stk romainesalat

  • 2 tomater

  • 2 spsk. mayonnaise

  • 1 skt avokado

  • 1 lille rødløg finthakket

  • 6 skiver sandwichbrød

  • 2 spsk limesaft

  • Salt og peber efter smag