Gammeldags Æblekage med tæmpeh

2 Personer - Tilberedningstid 20 minutter

Sådan gør du

  1. Hak tæmpeh og kiks i små tern.

  2. Lav en karamel I en pande ved at smelte sukkeret indti det er brunt og flydende – gør dette ved medium varme.

  3. Når det er smeltet tilsæt da smørret og rør det ind i karamellen.

  4. Tilsæt tæmpeh og kiks og hæld det hele ud på et stykke bage papir. Køl ned og bryd karamelmassen i mindre stykker.

  5. Pisk fløden indtil du får en blød flødeskum

  6. Find et højt glas og lav så mange lag af æble – flødeskum og karamelmasse som du kan.

Ingredienser

  • 3dl æblepure

  • 2,5 dl plantebaseret fløde

  • 50 g tæmpeh

  • 200 g sukker

  • 1 spsk plantebaseret smør

  • 4 digestive kiks