Tæmpeh Grillspyd

Et spyd vækker glæde hos voksne og børn og om sommeren kan du smide dem på grillen.

2-4 Personer - Tilberedningstid 20 minutter

2-4 Personer - Tilberedningstid 20 minutter

Fremgangsmåde

  1. Skær tæmpeh i brede men smalle firkanter som vist på billede.

  2. Bland alle marinade ingredienser.

  3. Mariner tæmpehen i minimum 5 minutter.

  4. Vend alle grøntsagerne i lidt olie salt og peber

  5. Sæt tæmpeh, svampe og peberfrugter på grillspyd..

  6. Grill dine spyd eller bag dem i ovnen ca 12-15 min ved 200 grader indtil tæmpeh og grøntsager hår fået farve.

  7. Server toppet med persille eller koriander og lidt citronsaft

Ingredienser

  • 300 g. klassisk tæmpeh

  • 2 peberfrugter i grove tern

  • 250 g. champignon delt på midten

  • 3 spsk rapsolie

  • 1 tsk. salt

  • 1/2 tsk. peber

  • Bambus grillspyd

  • 1 håndfuld hakket persille eller koriander

  • 1 citron

Marinade:

  • 2 spsk Tomatpure

  • 2 spsk Tamari eller soyasauce

  • 2 spsk Solsikkeolie 

  • 1 spsk Fintrevet ingefær 

  • 1 tsk Finthakket hvidløg

  • 1 spsk lys sirup eller sukker